Åbningstider:

Man - tors: 08.00-17.00

Fredag: 08.00-16.00​​

​TEKNIQ Garanti medalje (sort) 1

Svar inden for 24 timer ur (sort) 2

​Fair priser money

Få et nyt badeværelse

Et nyt bad​eværelse stiller ikke bare høje krav til komfort og brugervenlighed, men også til design. Derfor er det vigtigt, at arbejdet i forbindelse med renovering af badeværelset, udføres af professionelle fagfolk med solid erfaring. 

Renovering af badeværelse i alle størrelser

MS Total VVS har den nødvendige ekspertise, der skal til, for at løse alt fra små reparationer og renoveringer til byg af nyt badeværelse.

Vi kommer ud til alle slags opgaver – uanset hvor stor eller lille, den måtte være. Alle projekter udføres med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov til deres badeværelse, uanset om du skal have nyt badeværelse eller renoveret det gamle.

Derfor sørger vi altid for at tage en grundig snak med dig inden, vi påbegynder arbejdet med selve badeværelset. På den måde opnår vi en fælles forståelse for den opgave, der skal løses.

​Det har vores kundekreds i blandt andet København, Østerbro, Hellerup, Nørrebro, Rudersdal, Værløse og Farum erfaret.

​Totalentrepriser til nyt badeværelse

MS Total VVS håndterer både fag- og totalentrepriser, hvor vi har et tæt samarbejde med vores underleverandører, som blandt andet tæller murere, malere, elektrikere og tømrere. ​Det er faggrupper, som vi har haft et tæt og loyalt samarbejde med gennem flere år.


Ved totalentrepriser er vi tovholder på projektet hele vejen igennem, så du blot skal glæde dig til at se det færdige resultat. Vil du vide mere om priser på nyt badeværelse?

Få et tilbud på nyt bad eller toilet

Kontakt os i dag på telefon 70 22 32 23 eller på e-mail info@mstotal.dk, hvis du vil høre mere om vores priser på badeværelsesrenovering, eller hvis du ønsker hjælp til andre opgaver inden for vvs-service, fjernvarmeinstallation eller andre opgaver for en vvs-installatør eller blikkenslager.

​Udskiftning af toilet

​Alt inklusiv - dansk design - rent og nyt

1. ​Ifø Sign toilet i hvid porcelæn med skjult vandlås samt Ifø Sign hårdt sæde med låg & integreret dosering af duftmiddel, som holder toilettet friskt. Leveret og monteret kr. 3700,- + moms.

​Prisen er inklusiv nedtagning og bortkørsel af eksisterende toilet. Samme toilet fås også med Keratect, som er en dobbelt glasur belægning, som forhindrer snavs og kalk i at sætte sig fast (mod tillægspris )​​

2. Gustavsberg Nordic toilet i hvid porcelæn inklusiv sæde. Leveret og monteret kr. 2900,- + moms.

​Prisen er inklusiv nedtagning og bortkørsel af eksisterende toilet. Toilettet har dobbelt skyl 3/6 liter​

​Interesseret i et gratis tilbud på dit projekt?

Udfyld formularen og vi vende tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud. ​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

MS Total VVS ApS

CVR-nummer: 30801156

KONTAKT OS

Telefon: 70 22 32 23

E-mail: info@mstotal.dk

ÅBNINGSTIDER

Man - tors: 08.00-17.00

Fredag: 08.00-16.00