Åbningstider:

Man - tors: 08.00-17.00

Fredag: 08.00-16.00​​

​TEKNIQ Garanti medalje (sort) 1

Svar inden for 24 timer ur (sort) 2

​Fair priser money

VVS-service tilbydes

VVS-service kræver stor faglig indsigt og viden om de forskellige løsningsmuligheder samt produkter. Derfor er det vigtigt, at en erfaren og autoriseret VVS-installatør håndterer opgaven. Skal du for eksempel have lavet nyt badeværelse, foretaget fjernvarmeinstallation eller har du brug for en blikkenslager, er MS Total VVS de rette.


Den erfaring og autorisation finder du hos MS Total VVS. I mange år har vi ydet VVS service til en bred vifte af kunder, som har haft brug for vores ekspertise, hvilket giver os en omfattende knowhow inden for vores felt.

VVS i København og på Sjælland

Vi kan være behjælpelige med VVS-service, hvad enten det er et blandingsbatteri, der skal skiftes, et varmeanlæg, der trænger til en kærlig hånd, eller et akut problem, som kræver, at vi rykker hurtigt ud.

Vælger du os til at udføre opgaven, vælger du også et kvalitetsresultat, hvor fokus er på det gode solide håndværk og den pæne æstetiske finish. Det tror vi, er en af grundene til, at vores kunder ofte vælger os igen i forbindelse med deres næste VVS-service.

Grundig rådgivning inden for VVS-service i København Ø

Hos MS Total VVS står vi altid klar med grundig rådgivning, og vi giver naturligvis gerne et uforpligtende tilbud på VVS-service i København, samt Østerbro, Nørrebro, Farum, Værløse, Rudersdal og andre omkringliggende byer. 

Kontakt os på telefon 70 22 32 23 eller på e-mail info@mstotal.dk for at høre mere.


Du er også meget velkommen til at læse mere om hvad vi tilbyder inden for ejendomsservice.

​Interesseret i et gratis tilbud på dit projekt?

Udfyld formularen og vi vende tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud. ​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

MS Total VVS ApS

CVR-nummer: 30801156

KONTAKT OS

Telefon: 70 22 32 23

E-mail: info@mstotal.dk

ÅBNINGSTIDER

Man - tors: 08.00-17.00

Fredag: 08.00-16.00